Ystävänpäivä

Ystävänpäivää pidetään turhana jenkki hömppä päivänä ja sitähän se tavallaan on jos ostetaan pinkkejä ilmapalloja, konfetteja ja ties mitä kertakäyttö roskaa. Meillä on tiivis ystävä porukka, jonka kesken vaihdetaan ystäväpäivälahjoja 

Alla mun ostamia ystävänpäivälahjoja niille jotka kaipaa pientä vinkkiä siitä mitä ostaisi kavereille, sisaruksille tms. 

Ystävänpäivään kuuluu suklaa. Koska mikäpä sitä suklaa syöppöjä piristäisi paremmin kuin suklaa. 
Happy Socks sukat on kaveripiirissäni suosiossa joten niitä tulee hankittua lähes kaikkiin lahjomis tarkoituksiin. Näitä saa nykyään vähän joka paikasta eli enää ei tarvitse raahautua Stokkalle tai johonkin Pop Up myymälään ostamaan näitä. 
Vartalokuorintojakin kaveripiirissä saadaan ja annetaan. Tänä vuonna annan Freemanin vartalokuorintoja. Näistä löytyy ihania tuoksuja ja tiedän että näistä tullaan pitämään. 

Kaveripiirissä annetaan ja saadaan kasvonaamioita ja ne kelpaa kaikille. Osalle kavereista menee kangas naamioita ja osalle levitettäviä. Kummatkin merkit marketista. 
Kun kaveri vaikean eron jälkeen muutti yksin elämään ja pyysi uusia liinavaatteita, astioita jne lahjaksi jo jouluna niin nyt sellainen menee myös ystävänpäivälahjaksi. Tällaista kun toivoi. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Juhannus

Raveissa on tunnelmaa