Vähennetään muovijätettä

 Olen kyllästynyt siihen että koti täyttyy muoviroskalla ja sitä saa olla jatkuvasti kantamassa roskiin. Asiaan voi vaikuttaa ja ostaa sitä muoviin pakattua tavaraa vähemmän. 

Olen päättänyt että käsienpesuun tarkoitettu nestesaippua korvataan palasaippualla. Kaapin perukoilta kaivoin pari vanhempaa mutta käyttökuntoista palasaippuaa käsienpesuun. 

Palasaippuassa kuten nestemäisissäkin on isoja laatueroja. Natural Caren palasaippua oli oikeasti aika susi. Saippuapussista käsin ne kuorivat jyväset mitä saippuassa oli ei oikein päässyt oikeuksiinsa. 
Madaran palasaippua oli ihana. Täydellisesti vaahtoava tuote jota haluaisin käyttää uudelleenkin mutta tätä ei enää ilmeisesti valmisteta. 

No hetkellisesti tässä perheessä meni palasaippua vaihtoon nestemäiseen saippuaan kun ostin nestesaippuaa vaikka piti ostaa pullollinen suihkugeeliä. Vähän ihmettelin tuota pumppumekanismia suihkugeelipurkissa mutta päässä ei mikään raksuttanut niinpaljoa että olisin katsonut purkin kylkeä ja lukenut siitä totuuden. 

Kasvonaamiot olen myös aikonut vaihtaa tuubimalleihin mutta niistä pitäisi löytää ne oikeasti mieleiset tuotteet. Freemanin kuorintanaamio oli ihan parhautta ja sitä varmaan pitää hankkia lisää. 
Organic Shopin kasvonaamio oli aivan ihanan tuoksuista mutta joku muu siin tökki ja tuskin sitä tulen uudelleen ostamaan. 

Ei ole minunkaltaisen ronkelin helppoa löytää niitä oikeita vähän vähemmän muoviin pakattuja tuotteita. 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Rento viikonloppu

Forssan raveissa