Kun lähipiirissä on koronan kieltäjä.

Olen kyllästynyt koronaan ja ihmisiin jotka kieltävät koronan sekä levittävät vale uutisia koronaan liittyen. 

Pahinta on se että omassa lähipiirissä on koronan kieltäjä. Mistä tahansa hänen kanssa puhunkin, muuttuu puheenaihe uuteen maailmanaikaan, elitin rikollisuuteen, hoitajien oikeuksiin olla rokottamatta, korruptioon, kommunismiin ja valtion rahojen haaskaamiseen. Näistä asioista voisi ehkä harkita keskustelevansa kun vastapuoli perustelisi näkemyksensä jollakin muulla kuin sillä että luin netistä. Kaikki mitä netissä on kun ei ole totta ja se ei näytä kaikkien ymmärrykseen päätyneen. 

Ehdotin koronan kieltävälle kaverilleni että tämä menisi flunssa oireidensa takia korona testiin silloin kun korona oli pahimmillaan. 

Tässä kohtaa minun olisi pitänyt osata lopettaa keskustelu kuin seinää tässä kohtaa mutta enhän minäkään ole täydellinen ja sitten se keskustelu päättyi siihen että minut jauhotettiin. 

Pahintahan tässä on se että on sairaanhoitajia, jotka lietsoo tätä korona vastaisuutta. Valitettavasti tällainenkin on melkein lähipiirissä. Siskoni miehen siskopuoli on hörähtänyt kaikkiin mahdollisiin salaliittoihin ja ties mihinkä menninkäis kerhoihin. Facebook sivut on kammottavaa luettavaa kun tietää asioiden todellisen laidan tämän ihmisen kohdalla. Tämä ihminen vastustaa synnytys väkivaltaa joka olisi oikein ellei se tarkoittaisi tämän ihmisen mittapuulla sitä että isiä ei päästettäisi enää synnytyksiin mukaan. Mt ongelmaisiakaan kyseinen ihminen ei halua enää työssään tai vapaa ajallaan kohdata haluaisin kovasti tietää että koskeeko tämä myös hänen vakavasta masennuksesta ja työ uupumuksesta toipuvaa isää. Sitten jakaa julkisesti vielä eliitti vastaan muumaailma salaliitto hömppää. 

Uskoni ihmisyyteen on juuri nyt lujilla mutta uskon ja toivon että pahimpien valemedioiden ylläpitäjät tulevat joutumaan paskan levityksestä vastuuseen. Jos näin ei tule käymää niin kuka tahansa saa kirjoitella kenestä tahansa nimen ja osoitteen kera ihmisistä mitä tahansa paskaa. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Juhannus

Raveissa on tunnelmaa