Helmikuun hevostelut

 Miten meillä meni hevosten kanssa Helmikuussa 

No yli ododtusten. Liki vuoden puurtamisen ja odottamisen jälkeen Buutsi nappasi ensimmäisen voittonsa meiltä käsin ja sitä kelpasi sitten juhlia ihan kakun kera. Miokin nappasi sijoituksen kolmen parhaan joukosta mutta vauhti ei vielä riittänyt voittoon. No kaksi voittoa kuukauteen olisi ollut ehkä jo vähän liikaa. 


Mitä näiden kahden nappisilmän kulut olivat tässä kuussa 

Mineraali 22,90€ 

Heinä 360€ 

Kengitys 2x 200€ 

Hienronta 2x 130€ 

2x Fleeceloimi 30€ 

Shampoo 9,50€ 

Kylmäyysuojat 59,95€ 

Penkkirahat 4x 80€ 

Provisiot 408€ 

Bensat hevosten kuljettamiseen noin 100€ 

Kulut on yhteensä 1300,35€ 


Radalta hevoset toi rahaa yhteensä noin 2720€ ja kun niistä vähennetään kulut  on jäljellä 1300,35€. Viime uussa hevosis tuli "velkaa" noin 1492,55€ ja kun tuosta "velka" summasta vähennetään se mitää tässä kuussa jäätiin plussalle niin lopputulos on se että meillä on edelleen tappiota tämän vuoden hevosteluista 192,20€. Totuus on se että näin vähän tappiolla ei olla oltu varmaan hevosten kanssa ikinä mutta tuskin tätä riemu laulantaa ikuisuutta jatkuu. 

Maaliskuussa Mio kilpailee vielä varmaan parikertaa jonka jälkeen jää tauolle. Buutsi saatiin vasta radalle joten taukosuunnitelmia ei ole. Edessä on Buutsille jo sovittu eläinläkärireissu jossa suu tutkitaan rutiinisti ette sinne tule vaivoja mitä tammikuussa oli. Kumpin karvaturpa kengitetään ja hierotaan myös tässä kuussa. Hankkiakkin pitäisi yhtä sun toista tarpeellista. Eli rahaa menee tässäkin kuussa taas tonnitolkulla. No itseppähän ollaan harrastuksemme valittu. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Lomalla

Juhannus