Miten uusivuosi sujui

Uusivuosi meni lähinnä siinä että odotimme sitä että hälytetäänkö mies töihin. No mies hälytettiin töihin. Korona perui työmatkoja ja se aiheutti miehen työpaikalla pienen kriisin. 

Loppujen lopuksi vietin uudenvuoden lähes yksin. 

Kävin itseni kanssa "kahvilla" ja itse  asiassa nautin siitä. Joulu ja välipäivät meni miehen kanssa niin tiiviisti yhdessä ollessa että oma aika teki hyvää. 

Ja koska eihän minun kaltainen jouluna herkkujen makuun päässyt mässäilijä pääse eroon helpolla mässäilemisestä odotti kotona joulu suklaan syöntiä. Saatiin niin valtavat määrät suklaata lahjaksi että se tulee korvista mutta aina jo hyvissä ajoin hankituille Neuhausseille on tilaa. 
Ja mitä hyvä suklaa olisi ilman kirjaa ja silmänalus naamioita. Ajattelin että en näytä niin loppuun väsyneeltä kun vähän naamioin itseäni silmänalus naamioilla. Noilla oli vaikutusta ei yhtään. Siis aivan turhat keksinnöt. No tulihan kokeiltua yhdellä kerralla kahdesti noita silmänalus naamioita. Nimittäin ensimmäistä ja viimeistä. Harvoin petyn kosmetiikkatuotteisiin yhtä pahasti kuin tähän. 






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Lomalla

Juhannus