Millä mun jaloista täydelliset.

Mun jalat on kuivat koppurat joihin ei rasvat uppoa vaan jää siihen ihon pinnalle tahmaamaan sukat. Ennen olen käynyt jalkahoitajalla mutta vaki hoitajani lopetti ja nyt ajattelin siirtää jalkojen kuorimis vastuun itselleni. Toimivan tuotteen löytäminen on näköjään vaikeaa.

Kocostarin sukat otin käyttöön koska luin näistä eräästä blogista ja näitä kehuttiin. No ei toiminut valitettavasti mulle. Nämä alkoi kuorimaan nopeasti ihoa muualta paitsi kaikkein kuivimmista kohdista. Teho loppui ensimmäisen suihkukäynnin jälkeen. Näiden piti kuoria 14vrk mutta näin ei ollut. Ei kai voida olettaa että ihminen ei käy kahteen viikkoon suihkussa jotta kuorinnan teho ei lakkaisi. 

Naturelin sukat ostin Kocostar pettymyksen jälkeen. Nämä kuori paremmin myös niitä kaikkein kuivimpia kohtia mutta näistäkin sukista loppui teho jotenkin kesken. Näissä kuoriutumisaika oli 7vrk ja se ei kadonnut edes suihkussa käymisen jälkeen. Periaatteessa voisin ostaa nämä uudelleenkin ns jalkojen kunnon ylläpitoon kunhan pääsisin nyt noista kaikkein kuivimmista kohdista eroon. 

Nyt pitäisi löytää ne kuorintasukat jotaka tehoaisi noihin kaikkein kuivimpiinkin kohtiin. Näitä kuorinta sukkia testaamalla ei säästä rahaa. Kummallakin pakkauksella oli hintaa 6-8€ ja kun kumpikaan ei osoittautunut toimivaksi (odottamallani tavalla) on kolmannen pakkauksen osto edessä ja siinä kohtaa kuorintasukkiin käytetty hinta nousee yli 20€, joka on noin puolet käyttämäni jalkahoitajan hoidon hinnasta. 

Mulle saa suositella kuorinta sukkia jolla ihan aikuisten oikeasti lähtee myös ne kuivimmatkin kohdat irtoamaan eikä jää paikalleen. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lomalla

Juhannus