Miehen piristystä.

Mies haki työpaikkaa isosta ja arvostetusta firmasta parempien työaikojen ja vähemmän työmatka määrän toivossa. Eilen aamulla miehelleni soitettiin se perinteinen valitettavasti et tullut valituksi tähän tehtävään mutta meille on aukeamassa muita tehtäviä joten voit hakea aina myös niihin. Sanotaanko että mieheni oli aika pettynyt koska oli täysin pätevä tuohon työhön ja tuskin kovinkaan monella hakijalla oli oikeasti enempää työkokemusta tuosta työstä. 

Toisekseen olen aina ihmetellyt näitä voit hakea muihin tehtäviin meille. Luuleeko nuo rekrytoijat että johtotehtäviin hakeneet ihmiset hakee asiakaspalvelijoiksi tms. Itse en usko että hakee. Tuollainen antaa vaan firmasta huonon kuvan ja vie kiinnostavuuden työnantajana. 

Päätin piristää mielestäni. Hankin hänelle hänen lempi salmiakkilakuja. Ja taas sain käydä useammassa kaupassa etsimässä noita Klepper&Klepper salmiakkilakuja. Helpompaa olisi ollut vain ostaa Fazerin sinistä. 

Niin ja annoinhan miehelleni hänen himoitseman kirjankin joulu eikun siis lohdutus lahjana. Mies tuota kirjaa himoitsi ja sen ajattelin joululahjaksi ostaa mutta se jäi pakkaamatta pukinkonttiin joten annoin sen nyt.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Juhannus

Raveissa on tunnelmaa