Äänestämässä

Uhosin itselleni ja vähän muillekin että en alue vaaleissa äänestä. En, en ja vielä kerran en. No niin siinä sitten kävi että painelin muina naisina eilen äänestämään. Löysin mielestäni kaikkien huonojen ehdokkaiden joukosta vähemmän huonon ehdokkaan kuin muut. 

Aluevaalit on tärkeät mutta ehdokkaat on ainakin meillä päin yhtä ja samaa harmaata mössöä jotka puhuvat yhdenvertaisuudesta, ennaltaehkäisystä, nopeudesta ja tehokkuudesta jne. Nuo ei vaan koskaan toteudu. Meillä joutuu tällä hetkellä odottamaan terveyskeskuksen takaisin soittoa  kuukauden. Kun menet valittamaan flunssaasi, lääkäri tarjoaa ehkäisypillereitä kun sulla on joskus ollut hemoglobiini alhainen ja ferritiini olemattomat. Ja ainiin vanhukset ryöstetään laillisesti. Vanhusten kotiruokapalvelut maksaa (niille joilla on omaisuutta) saman kuin Michelintähden ravintolan lounaat ja osa vanhuksista joutuu maksamaan samasta hoidosta poskettomia summia jotka toiset saa asua hoitopaikassa ilmaiseksi. Tätä sitten kutsutaan yhdenvertaisuudeksi, tasa-arvoksi ja oikeudenmukaisuudeksi. Ai niin ja sitten kun epäkohtia paljastuu ja pahimmillaan päätyy oikein valtakunnan mediaan, niin sitten paetaan sen taakse että ollaan tasa arvoisia ja tasavertaisia. Ja koronan hoidon kritisointia maskeineen ja melkein toimimattomien rokotteiden antamista en jaksa alkaa edes kritisoimaan. 

Ehdokkaani jota äänestin, on nuori ja lupaava politikko joka ei yksistään pysty tietenkään mitään muuttamaan mutta pystyy ehkä laittamaan kapuloita rattaisiin. Sain jopa mieheni joka oli sitä mieltä että ei äänestä äänestämään valitsemaani ehdokasta. Onnistuneen äänestämisen jälkeen painuimme kahville. Kyllä näin "raskaan" rupeaman kuin ehdokkaan valinta ja äänestäminen olemme ansainneet pientä arkista hemmottelua. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Rento viikonloppu

Forssan raveissa