Jouluhommia

Eilen olisi ollut enemmänkin töitä tehtävänä mutta päädyin siskoani tukemaan lounaalle. Siskon perheellä on aika vaikea tilanne ja joulukin tulossa. Olen aina tukena kun vain voin. 

Lounaalta päästyäni tein jotain joulun eteen nimittäin leivoin joulupiparit. Enää puuttuu vaikka mitä ja aatto on parin viikon päästä, tässä tulee vielä itku ennen kuin laatikot on pöydässä ja kinkku paistettu. 

Kaiken kiireen keskellä pitäisi ehkä priorisoida ja miettiä että mitkä ne tärkeimmät jouluruuat on eikä tehdä kaikkea mitä ennenkin. Mies on vaan sitä mieltä että kaikki mahdolliset jouluruuat on oltava pöydässä tai muuten ei ole joulua. 

Illalla kiireisen miehen kotiuduttua työkiireiden keskeltä painostin hänet pakkaus hommiin. Pieni riitakin tästä saatiin aikaiseksi. Viikonloppuna pitää vaan saada hankituksi viimeiset lahjat ja pakkaus ainakin melkein maaliin. Ja kun luen tehtävä listaani joulua varten, olen aina vaan katkerampi siitä että en osaa olla suorittamatta joulua ja kateellinen niille ihmisille joilla on täydellinen joulukoti kaikkine koristeineen ilman minkäänlaista stressiä. Ehkä maailmassa on oltava minun kaltaisia epätäydellisiä suorittajia että voi olla niitä täydellisiä jouluihmisiä. 


Kommentit

  1. Huomenta!
    Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

    Iloista jouluarkea!🎄

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Lomalla

Juhannus