Kaapinperällä kummittelee tavarat

Jokainen tietää että kaapin perille tuppaa kertymään tavaraa, jota ei kaipaa mutta joka on ostettu ja se on jopa tarpeellista ainakin joskus. Itse kysyin eilen itseltäni ja mieheltäni noin sata kertaa siitä että mitä hemmettiä tämä täällä tekee kun ei sen paikka ole täällä. 

Ensimmäiseksi kaapin perältä löytyi nippu Marimekon vihkoja. Siis joo vihkoja tarvitaan mutta kun niitä tule vastaan joka kaapista, eri kuoseilla ja kaikki käyttämättömiä. Sitten ihmetellään, miksi kaapit on täynnä tavaraa. En edes muistanut enää näiden olemassa oloa. Laitoin näistä kuvan paikalliseen roskalava ryhmään ja ne haettiin eilen pois. 
Calvin Kleinin sukat tuli samalta hyllyltä vastaan kuin nuo vihkot. Mitä hemmettiä tekee sukat samalla hyllyllä kuin vihkot. Sukat kun kuuluu sukkalaatikkoon. Mies ei muuten osannut selittää että miten nuo on kaappiin edes päätynyt. 

Tässä taannoin kaipailtiin Sigin pulloa juuri tätä muovista. No eihän se tietenkään ollut keittiönkaapissa eikä edes pesutabletit olleet siellä. Nämä oli kanssa samassa kaapissa kaiken muun jännän joukossa. 
Ostin kesällä kuorinnan mutta johonkin se keittiön pöydältä katosi ja sitä ei löytynyt mistään ja pakko oli ostaa uusi. No nyt se kadonnut kuorinta löytyi kaapista jossa sen paikka ei ole kaiken muun roinan joukosta. 

Meillä alkoi nyt kampanja. Tavarat säilytetään niille tarkoitetuilla paikoilla eikä enää tällaisia romu hyllyjä suvaita. 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Lomalla

Juhannus