Joulu suunnitelmat meni uusiksi.

 Niin se oli pakko todeta että joulusuunnitelmat meni uusiksi. Emme mene mieheni vanhemmille emmekä edes minun vanhemmille joulun viettoon koronan vuoksi. Miehen vanhemmille menee joulua viettämään mieheni iäkkäät isovanhemmat emmekä edes tupla rokotettuina halua mahdollisesti tartuttaa miehen yli 90v ikäisiä isovanhempia koronaan vaikka he ovatkin jo kolmesti rokotettuja. 

Minun vanhemmille ei mennä koska sinne menee vanhimman siskoni perhe ja mitään etäisyyksiä ei voi pitää siinä lapsi laumassa ja toisekseen osa lapsista kuuluu koronan suhteen riskiryhmän. 

Miten me sitten vietämme tänä vuonna joulun kaksistaan. Toki avaamme aattona lahjoja mutta muu onkin sitten täysin auki. Jouluruuat pitäisi varmaan tehdä, kinkku ostaa kotia koristella mutta siis mitä muuta tekemistä keksisi aatoksi kuin syöminen ja lahjojen avaaminen. Jotenkin se että perinteet joululta katoaa kun emme mene kummankaan vanhemmille jättää jälkeensä aukon jota on vaikea paikata. 

Painun nyt karkkipussin kanssa sohvalle ja alan odottamaan kello 10 jolloin pitäisi tulla lisää paikallisia korona kurjistuksia jotta tietäisi miten olla ja elää yrittäjänä. Johan sitä tuli taas koronasta marmatettua. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Rento viikonloppu

Forssan raveissa