Joulu on antamisen aikaa

Korona on kurittanut etenkin nuoria / teinejä ja sen takia halusin nimenomaan auttaa tänä jouluna nuoria / teinejä normaalin eläimille annetun joululahjoitukseni lisäksi. 

Etsin avustus ryhmästä mieleiset avustettavat ja lähdin toteuttamaan heidän toiveitaan. 




Teinipoika toivoi sekä sukkia että pientä olkalaukkua. Teineille merkit on tärkeitä joten valitsin pojalle Vanssin laukun ja Björn Borgin sukat. Nuorille on tärkeää että saavat saman merkkisiä tuotteita kun kavereillakin on ja tätä kautta tuntevat yhteenkuuluvuutta. Saajan äiti ainakin ilahtui aidosti siitä että lapsi sai toivomiansa asioita ja minä sain hyvän mielen. 

Teini tytölle keräsin kosmetiikka / hygienia tarvike pakkauksen. Tytön äiti kertoi että tyttö tykkää makeista tuoksuista joten niitä sitten yritin löytää ja itse asiassa niiden löytäminenhän on hyvin helppoa. Merkeillä ei ollut väliä joten päädyin helppoihin ratkaisuihin. Minun ollessa teini Body shop oli suosittua ja sitä piti olla aina. Teininä haaveiltiin kalliimmasta hajuvedestä kuin ne markettien ale nurkkausten 5€/0,5l tonkat joten päädyin ostamaan Ralph Laurenin tuoksun muuten ostinkin sitten sitä mitä käteen sattui osumaan. 

Tuntuu hyvältä että pystyi verrattaen pienellä panoksella ilahduttamaan kahta teiniä. Teinit kun tahtoo näissä joulu keräyksissä jäämään pienten lasten jalkoihin ja teinien toiveet lytätään herkemmin koska teinit tahtoo sitä mitä muillakin on. (Yllätys!!) Olen vahvasti sitä mieltä että jokaisella on mahdollisuus auttaa heikommassa asemassa olevia edes sillä 0.05€ lahjoituksella keräyslippaaseen. Toisekseen sillä saa itselle hyvän mielen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Lomalla

Juhannus