Kun mies viettää vapaata maanantaita

Kun mies on työ viikonlopun jälkeen kotona, tekee se nykyään jopa itse oma aloitteisesti kotitöitä. Olen tästä hyvin yllättynyt. Aina se on eläimet hoitanut vapaa päivänä mutta muut korityöt on jättänyt huoletta tekemättä. Nyt se teki jopa ruokaa ite vapaa päivänään. Näköjään "vanhakin koira" oppii uusia temppuja. 

Kun miehellä on arki vapaa se tietää myös sitä että teemme illalla kaksin jotain kivaa joko yhdessä tai kavereiden kanssa. Eilen mentiin kavereiden kanssa pitsalle. 

No mitkä ne tämän kertaiset puheenaiheet oli sitten. Huomaa että korona alkaa olla ohi kun valitusta tuli toimistosta, toimistolla olevista maskeista, joukkoliikenteestä ja aamu ruuhkista. Sitten on ainainen puheen aihe eli raha. Rahan parissa työskentelevät miehet nyt ei tunnu vapaa ajallaankaan puhuvan muusta kuin rahasta ja rahasta sekä vielä kerran rahasta. Sitten on se kolmas puheenaiheet eli meidän hevos kaksikko ja se mitä järkeä todellisuudessa niiden pitämisessä on, kun Buutsikaan ei oikein pärjää jne. En ota tätä loukkauksena tottahan se on että ei noiden pitämisessä ei ole mitään järkeä kun ne vie kaiken ajan ja rahan. 

Kiva oli taas nähdä kavereita. 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Juhannus

Raveissa on tunnelmaa