Viikonloppu

Kun mies on vanhemman hevosen eli Buutsin kanssa raveissa vietän minä laatuaikaa koiran, nuoremman hevosen ja itseni kanssa. Kun on nuorempi hevonen lenkitetty ulkoilutettu koira ja leikitty jotain aivotonta säntäily leikkiä on aikaa itselle. 

Kaadun sohvan nurkkaan lukemaan Leena Lehtolaisen henkivartija kirjaa. Harvoin siis todella harvoin tulee luettua yhtä huonoa kirjaa. Ennen olen pitänyt Lehtolaisen kirjoista mutta jotenkin tuntuu siltä että tuo Ilvesvaara sarja ei ehkä ole ihan minua varten vaikka se ilmeisesti on huippusuosittu. 

Flunssan turmelema naamani sai hoitoa 7th. Heavenin kasvonaamiolla. En saanut tästäkään minkäänlaista ihottumaa vaikka jostain Heavenin naamiosta sain joskus. Naamakin tykkäsi hyvää naamiosta. En ymmärrä että miten aina flunssassa naama "kuihtuu". 
Buutsi teki taas hienon juoksun ja saalisti kauden toiseksi parhaan sijan. Ennätys parani edellisestä startista. Hevonen on nyt siinä kunnossa missä sen olisi pitänyt jo kesällä olla ja se näkyy tasaisena suorittamisena. Voitot vielä puuttuu taulusta mutta niitä nyt ei odotetakkaan kun kesä ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan ja kilpakumppanit on kivenkovia. Olemme Buutsiin tyytyväisiä. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Lomalla

Juhannus