Viikonloppu

Perjantaina tuli miehen veljen lapset ja lähti eilen aamulla kotiin. Meillä meni siis viikonloppu lapsen vahtina ollessa. Kun meillä on lapset yökylässä niin varautuminen alkaa jo edellisellä viikolla ruokaa netistä tilaamalla. Tällä kertaa tuli lähinnä säilykkeitä ja leivonta tarvikkeita tilattua sekä miehelle energiajuomia. 


Meillä yritetään pitää hauskaa lasten kanssa jos ne on meillä viikonloppuna yötä. Tällä kertaa se tarkoitti sitä että vanhempi lapsista käytti lauantainsa väritellä minun aikuisten värityskirjaa melkein koko päivän ja katseli tubettajia. Osa tubettajista on aivan luokatonta peetä, mitä nuo esiteinit katselee mutta osaa tubettajista tekisi melkein itse mieli ruveta seuraamaan vaikka en ehkä ole ihan kohderyhmää. 


Mieheni ja nuorempi veljensä lapsista käytti aikaansa rakennellen Legoja ilman minkäänlaisia ohjeita. Legot meillä rakennetaan ehdottomasti pyyhkeiden tai huopien päälle jolloin ne on helppo siivota pois. Ja näitä mitä eriskummallisimpia hökötyk ei kun siis rakennelmia. 

Vähän olen kateellinen miehelle siitä että miehellä on tänään vapaata ja minulla ei. Viikonlopun jälkeen tekisi mieli hetki lepuuttaa päätänsä hyvän kirjan parissa. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Rento viikonloppu

Forssan raveissa