Joulutusta

 Kun nyt kerta syyskuuhun ollaan päästy niin pitääähän sitä aloittaa ehdottomasti joulutus eli joulujuttujen tekeminen sillä jouluunhan on enää noin 3,5kk. 

Ensimmäiset lahjathan on hankittu jo aikoja sitten. Ekat lahjathan menee sisarusten lapsille aikuisille hankitaan sitten viime tingassa jotakin jos hankitaan. 


Pertsa ja Kilu kirja oli siskoni ja mieheni veljen lapsilla toiveena. Itse olen sitä mieltä että silloin kun lapsi toivoo kirjaa lahjaksi, se tulee hänelle hankkia. Pisa tuloksetkin näyttää sen että suomalaisille on tapahtunut jotain oppimisen saralla ja se tuskin paranee älylaitteita ja konsoleita hiplaamalla. Lukemaan kannustaminen on siis tärkeää ja minun tapani kannustaa on se että hankin haluamansa kirjat erittäin mielelläni. Onhan näitä Pertsa ja Kilu kirjoja tullut itsekin lapsena luettua tosin niitä versioita jotka ovat omien vanhempien jäljiltä ja jo haurastuneita. Painovuodet taitaa olla jostain 50-luvulta. 

Siskoni tyttärelle ostin joululahjaksi kaniini pehmolelun. Tämä nyt vaan oli niin söpö että pakkohan se oli saada jollekin ostamatta. Vivantilta löytyy muitakin kivoja pehmoleluja ja lähellä on se hetki että ostan itselleni pehmolelun.

Jouluisen lahjapaperin löytäminen näin syyskuussahan ei ole helppoa joten jouluunhan on tarvinnut varautua jo viime vuoden puolella. Ostin joulukuussa yhden jättirullallisen ylimääräistä lahjapaperia jonka sitten käytän nyt ensimmäisten lahjojen paketointiin. 

Ensikuussa ilmestyy varmaan kotiin joulukonvehdit ja alkaa soimaan joululaulut. Että hauskaa joulun odotusta vaan kaikille. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Juhannus

Raveissa on tunnelmaa