Flunssa

Maanantaina iski elämäni järkyttävin flunssa ja eilen sitten näytti korona testi negaa. Olisi ollut niin mahtavaa jos tälle hemmetin flunssalle olisi saanut nimen. Siis lääke tieteellisen nimen. Nyt kutsun sitä pirulaiseksi. Ikinä ei ole tähän malliin särkenyt nivelet ja lihakset jumiutuneet. Sellaisetkin lihakset joita en ihmisellä tiennyt olevan olemassakaan on aivan jumissa. 

Töitä en jaksa tehdä. Ei vaan pysty olemaan kovin pitkiä aikoja koneella. Yksityisyrittäjälle tilanne että töitä ei juuri pysty tekemään on katastrofi mutta en minä työn takia ala itseäni enempää sairastuttamaan. Joskus on tehtävä valintoja ja aina ei ole mahdollisuus tehdä sitä kaikkein parasta valintaa ja vaan nousta tekemään töitä. 

Tappavan kipeä kurkkuni taas on johtanut siihen että olen elänyt pari päivää lähinnä suklaalla, kaakaolla ja kurkku pastilleilla. Mahtaa vaaka tykätä hyvää tästä herkku kuurista. 

Flunssassa ihokin on päässyt niin kuivaksi että tipahtaa varmaan kohta halkeilevana laattana irti mutta sitä yritän nyt estää kasvonaamioilla. Ja mikä sen narinaa ehkäisevempää olisikaan kuin kasvonaamio, hömppäkirja, ja nenäliinat. Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raveissa on tunnelmaa

Paskoja uutisia ja rentoutumista

Meistä ei tule isää ja äitiä