Viikonloppu

 Viikonloppu meni tällä kertaa Hämeenlinnassa. Päätimme suunnata keskiaikatapahtumaan liki kymmenen vuoden tauon jälkeen ja samalla käydä sotamuseossa. 



Sotamuseohan on mielenkiintoinen paikka. Plussaahan paikka saa siitä että se on siisti ja näytteille asetetut asiat on riittävän väljässä. Parolassa oleva Panssarimuseo esittele armeijan raskaamman kaluston tämä paikka esittelee sitten sen kaiken "pikkutavaran" kuten kranaatinheittimiä ja radiolaitteita sekä kunniamerkki kokoelmia. 

Keskiaika tapahtuma kärvistelee kuolin kouristuksissaan. Tapahtumaa on vähemmän kuin ennen, myyjiä on vähemmän kuin ennen mutta kävijämäärä oli mielestäni sama kuin ennen. Turvavälit ja maski suositukset oli tuntemattomia kyseisessä tapahtumassa. Olisin voinut kuvitella että noin suuressa tapahtumassa kuulutetaan vähintään kolmella kielellä maskin käyttö suosituksesta ja turvaväleistä mutta näin ei ollut. On mielestäni hämmästyttävää että näin voitiin toimia kun van päivää aikaisemmin Kansallisoopperan tiloissa nähtiin poliisi valvomassa suositusten ja määräysten toteutumista. 

Reissu Hämeenlinnaanhan oli oikein onnistunut. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Lomalla

Juhannus