Syksy

Niin se syksy sitten purjehti elämään ihan kalenteri tasollakin. Minusta syksyiset kelit on olleet jo kuukauden verran olemassa koska elokuussa taisi olla huima yksi hellepäivä ja sadepäiviä ainakin kymmenen. 

Syksy ei kuulu lempi vuodenaikoihini millään mittareilla. On kylmää ja kosteaa ja pihatöitä vielä enemmän kuin kesällä ja loputon määrä muita märinän aiheita löytyy kyllä. Kevät ja kesä sekä talvi on minua varten. Tällä hetkellä kaipaan eritoten alkukesää. Oli sopivan lämmin, kesä edessä ja sata muuta positiivista asiaa liittyy siihen aikaan. Myös alkukesän etätyöt terassilla on asia, jota kaipaan kovasti nyt kun on "pakko" olla sisällä. 


Syksy tarkoittaa myös sitä että "lisä" kausi alkaa. Mulla ja miehellä on kummallakin hemoglobiini hieman alhaalla joten kumpikin ollaan rautakuurilla. Miehelle pillerimuodossa rautaa ja c vitamiinia mulle poretablettina. C-Vitamiini olisi syytä olla aina rautavalmisteen kanssa käytössä koska rauta imeytyy paremmin sillä tavoin ja maha kestää sen rautakuurin paremmin. 

Ja jos syksystä haluaa jotain hyvää löytää, niin onhan tämä merkki siitä että kohta on joulu. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Juhannus

Raveissa on tunnelmaa