Miksi tän viikon pitää olla olemassa

 Yritä tässä nyt sitten olemaan positiivinen ja mukava ihminen kun vain joka toinen asia on pahasti päin hemmettiä ja siihen päälle vielä se että miehen veljen lapset on hoidossa tällä viikolla neljä päivää Mielelläni noita tenavia vahdin mutta kaikki muu kuormittaa niin paljon että tekisi mieli sanoa että tuossa on ovi on teillä omatkin vanhempanne. 

Lasten vikahan ei ole se että ne ovat meillä monena päivänä ja heille omaa pahaa oloani en halua kostaa. Lapsille olen yrittänyt keksiä kivaa ilta tekemistä. Se on välillä hyvinkin haastavaa mutta kaikkihan on mennyt hyvin ja kivaakin on ollut. 

Saippuoiden tekeminen valmiista massasta on hyvin helppoa ja nopeaa. Myös miehen veljen poika innostui tästä puuhasta. Tuoksuista saisi löytyä ehkä miehekkäämpiäkin aromeja. Ei hedelmät ja kukat ole ehkä poikien mieleen. Poitsu tekikin inkivääri ja kaardemumma saippuoita. 

Disneyn kasvonaamiot on ollut varsinainen hittituote miehen veljen tytölle. Ja siis onhan noi nyt hienoja tällaisen vanhan (siis melkein vanhan) kääkänkin mielestä. 

Onneksi tällaisia maraton hoito viikkoja ei ole kovin usein voisi ideat lopahtaa kesken tekemisen suhteen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Juhannus

Raveissa on tunnelmaa