Arkeen paluu

 Yksin yrittäjänä olemisessa on hyviä puoli kuten se että ruokatuntia saa venyttää ja käyttää venyneen osan vaikka motivaation puutteessa blogipostauksen naputtelemiseen. 

Arkeen paluu tarkoittaa myös sitä että kalenteri rupeaa täyttymään yhdestä sun toisesta merkinnästä. Mulla ja miehelä on aina sunnuntaisin tapana käydä kalenterimme läpi, yhdessä näin pysymme kärryillä siitä, mitä toisella on menossa. Näin ei tule yllätyksiä ja tilanteita joissa toinen sanoo että en mä vaan tiennyt. Tällainen tilanne olisi voinut syntyä esim tänään kun miehen työpäivä alkoikin poikkeuksellisen aikaisin. Miehelle taas olisi voinut tulla yllätyksenä että veljensä lapset on meillä yö hoidossa vanhempiensa työn rytmin vuoksi torstaista perjantaihin. 


Arkeemme jossa on monia, siis todella monia liikkuvia osia on suunnitelmallisuus todella tärkeää. Olemme alkaneet taas hankimaan perus säilykkeitä, makeisia, kuivia elintarvikkeita jne tukku erinä. Kun lapset on meillä hoidossa mieli ei tee käydä tekemässä kovinkaan suuria ostoksia kaupasta. Tässä kohtaa kuvaan astuu fiksuruoka.fi, josta on niin miljoona kertaa tilattu säilykkeitä yms perustavaraa kaapin täytteeksi. Helpottaa muuten arjessa paljon että perus elintarvikkeita saa kotiovelle saakka. Toki nyt tuli ostettua karkkiakin lapsille (miten niin meillä hemmotellaan lapsia?) ja koirallekin tuli ostettua pientä ja ei niin tarpeellista. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Juhannus

Raveissa on tunnelmaa