Lomalla

Olemme mieheni kanssa muutaman päivän lomailleet mieheni kummien mökillä ja edessä on vielä muutama päivä ennen kotiin lähtöä. 

Ennen mökille tuloa oli tuliaisten hankinta se elämän suurin ongelma. Mitään ei muka keksisi vaikka budjetti oli reilu ja maailma täynnä vaihtoehtoja. Päädyimme hankkimaan miehen kummitädille tämän himoitseman Kalevala korun ja kummisedälle lahjakortin sekä viemään sen perinteisen tuliaiskassin joka sisälsi kahvia, teetä, keksejä, suklaata ja kynttilän. Tuliaisemme oli mielestäni aika vaatimattomat viiden arkipäivän kyläilyn ajaksi joten päädyimme siihen että mieheni ja minä viemme itse asiassa tänään miehen kummit ulos syömään. Mielestämme olisi törkeää tulla lomalle miehen kummien luo ilman tuliaisia vaikka kuinka sanoivat että hemmottelevat meitä mielellään tuon ajan. 

Mitä olisi loma ilman marjastusta. Rakastan marjastamista etenkin vadelmien poimimista. Toki kädet on täynnä vadelman piikkejä mutta mitäpä pienistä eihän nekään meistä. Tässä alkaa tuntemaan olonsa haikealta. Lomat on kohta ohi ja paluu arkeen häämöttää. Tämä kesä on ollut aivan parhautta vaikka on ollut paljon peetäkin niin kyllä positiiviset asiat voittaa. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Rento viikonloppu

Forssan raveissa