Kateus pitää aina kuitenkin ansaita

 Mieheni sai merkittävän ylennyksen ja se räjäytti aikamoisen viha ryöpyn mieheni suuntaan. Viha viestien sisältö on tiivistetysti se että mieheni on hemmoteltu kermaperse joka ei ole ilman suhteita saanut ensimmäistäkään työpaikkaa ja että vie työpaikan niiltä jotka sen oikeasti ansaitsee. 

Totuus vaan on toisenlainen. Mieheni on tehnyt aivan hemmetisti työtä sen eteen että tuo ylennys on mahdollinen hänelle. Mies on tehnyt ihan älyttömän pitkiä päiviä pitämättä edes ruokatuntia ja ei se ole kyllä kaikkia lomiaankaan pitänyt. Tuo sairas viha ei pääse mieheni ihon alle. 

Sitten on kavereita, jotka ovat tunteneet mieheni ja minut pitkään ja ennen kaikkea he ovat uskoneet mieheeni aina olleet loistava tuki ja ovat osanneet elää niin hyvissä kuin huonoissakin hetkissä mukana. Kavereille ei ehkä tule lähiaikoina olemaan edes sitä aikaa miehen taholta mitä ennen ylennystä on ollut joten olemme käyneet kavereiden ja miehenkin kanssa picniceillä ja ulkona syömässä. Laatu aikaa on otettava silloin kun sitä on tarjolla. 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Juhannus

Raveissa on tunnelmaa