Reissuun.

Reissuun lähteminen on minun ja mieheni kohdalla aina operaatio. Pitää hankkia koiralle hoitopaikka vähintäänkin pariksi yöksi ja hevoselle hoitaja joka käy vähintää laitumella katsomassa hevosta parikertaa päivässä. 
Koiralle järjestyi hoitopaikka mun vara "mummolasta". Kyseiset ihmiset ovat aina tunteneet mut ja ovat oikein energisiä eläkeläisiä jotka kaipaisivat koiraa elämään mutta joka ei ole menevän elämän tyylin takia mahdollinen. Sen takia koirani siellä "mummola" lomilla käykin. Eikä koira ainakaan osaa asiasta valittaa. 

No sitten vielä hevosen hoitaja. Miehen veljen perheelle sitä ei vielä voi jättää kun kokemusta ei heillä ole tarpeeksi. Sisko ei halua tai omien sanojensa mukaan kerkeä tulemaan hevosta katsomaan. Netistä kun yrität löytää ihmisen hommaan, niin saat ihmisiä soittamaan itsellesi jotka haluavat ostaa hevosen, uhkailevat eläinsuojelu ilmoituksilla, kyselevät sukua ja ennätystä mutta vahdin hommat ei erityisemmin kiinnosta. Loma uhkasi peruuntua kokonaan kunnes pikku serkku lupasi tulla hevosen vahdiksi. 

Lemmikitön olisi huoleton tai ainakin lomalle lähteminen olisi helpompaa mutta kuin ei ilman karvanaamoja osaa oikein eläkään. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Kaikkea sitä nainen tarvitseekin

Lomalla