Lomalla

 Se on nyt loma ns lusittu. Se teki itse asiassa todella hyvää vaikka aktiviteetit oli hyvinkin arkisia. 

Suosittelen ihan ehdottomasti Sokoshotels Tornia majoittumispaikaksi. Sen ylimmässä kerroksessa olevan Sky Barista aukeaa aivan uskomattoman upeat näköalat yli Tampereen. 

Tampereella suosittelen syömään myös Minetti jäätelöä. Maut ovat aivan taivaallisia ja voittaa kaikenmaailman Pingviinin, Valion ja Ingmanin esanssi mössöt 1000000 - 0 Minetin hyväksi. Suklaa marsipaani oli aika erikoinen yhdistelmä etukäteen ajateltuna jäätelölle mutta se oli ihan oikeasti todella hyvää. 
Epilän friseegolf puisto on yksi parhaita frisbee golf paikkoja suomessa. Sinne on hieman vaikeaa löytää jos ei tiedä tarkkaan minne on menossa. Alue on iso eikä heittopaikoille kerinnyt isommallakaan heittelijä määrällä kerinnyt muodostumaan jonoja. En myöskään havainnut että radalla olisi kukaan ollut kyttäämässä kiekkoja pöllittäväksi toisin kuin meillä päin on ihan normi. 
Tampereen hohtogolf paikka on myös ihan mieletön kauhuefekteineen mutta toki ei sovi kaikkein herkimmille perheen jäsenille tai perheeni pienimmille. 

Jos kesällä vielä Tampereelle päädytään, niin ihan varmasti mennään uudelleen ja  syömään Minetti jäätelöä :). 







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Millä mun jaloista täydelliset.

Juhannus

Raveissa on tunnelmaa